Nutriční hodnoty (Vepřový ořez na rozmarýnu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 736 kJ / 1 132 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 84,37 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 80,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,37 g |
| Tuky | 75,62 g |
| – nasycené | 25,19 g |
| – nenasycené | 45,27 g |
| –– mononenasycené | 35,08 g |
| –– polynenasycené | 10,20 g |
| ––– omega 3 | 0,36 g |
| Vláknina | 11,64 g |
| Cholesterol | 240 mg |
| Sodík | 266 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 26,20 g |
| – cukry | 9,32 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřového ořezu | Vepřový ořez | 500 g |
| kousek kousek uzeného špeku (nemusí být) | Špek | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 3 větvičky 3 větvičky čerstvého rozmarýnu | Rozmarýn čerstvý | |
| štipec štipec drceného kmínu | Kmín mletý | |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| sádlo (nebo olej) | Sádlo vepřové | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |