Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka s domácí tarhoňou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 379 kJ /
330 kcal
Bílkoviny15,04 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,36 g
Tuky8,75 g
– nasycené2,01 g
– nenasycené4,18 g
–– mononenasycené3,10 g
–– polynenasycené1,08 g
––– omega 30,04 g
Vláknina11,30 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 130 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy43,21 g
– cukry22,14 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
polohrubá mouka Mouka pšeničná polohrubá
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
trocha trocha vody (na přípravu tarhoni) Voda
mletá paprika sladká nebo pálivá Paprika červená sušená
1 ks 1 ks cibule Cibule čerstvá 69 g
1 ks 1 ks červené papriky Paprika červená čerstvá 150 g
2 ks 2 ks rajčat Rajče červené čerstvé 160 g
2 ks 2 ks větších brambor Brambor zimní 100 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.