Nutriční hodnoty (Polévka s domácí tarhoňou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 379 kJ / 330 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,36 g |
Tuky | 8,75 g |
– nasycené | 2,01 g |
– nenasycené | 4,18 g |
–– mononenasycené | 3,10 g |
–– polynenasycené | 1,08 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 11,30 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 130 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 43,21 g |
– cukry | 22,14 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
polohrubá mouka | Mouka pšeničná polohrubá | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
trocha trocha vody (na přípravu tarhoni) | Voda | |
mletá paprika sladká nebo pálivá | Paprika červená sušená | |
1 ks 1 ks cibule | Cibule čerstvá | 69 g |
1 ks 1 ks červené papriky | Paprika červená čerstvá | 150 g |
2 ks 2 ks rajčat | Rajče červené čerstvé | 160 g |
2 ks 2 ks větších brambor | Brambor zimní | 100 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový |