Nutriční hodnoty (Jehněčí na tymiánu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 188 kJ / 1 001 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 79,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,83 g |
Tuky | 50,31 g |
– nasycené | 6,56 g |
– nenasycené | 38,00 g |
–– mononenasycené | 28,14 g |
–– polynenasycené | 9,86 g |
––– omega 3 | 2,79 g |
Vláknina | 14,60 g |
Cholesterol | 260 mg |
Sodík | 231 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 33,60 g |
– cukry | 8,35 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g jehněčího z plece | Vepřová plec | 400 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
1 1 stoužek česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
1 dl 1 dl bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
tymián | Tymián sušený | |
pepř | Pepř černý | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká |