Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jehněčí na tymiánu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 188 kJ /
1 001 kcal
Bílkoviny85,43 g
– z toho živočišné bílkoviny79,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,83 g
Tuky50,31 g
– nasycené6,56 g
– nenasycené38,00 g
–– mononenasycené28,14 g
–– polynenasycené9,86 g
––– omega 32,79 g
Vláknina14,60 g
Cholesterol 260 mg
Sodík 231 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy33,60 g
– cukry8,35 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g jehněčího z plece Vepřová plec 400 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
1 1 stoužek česneku Česnek čerstvý 70 g
2 lžíce 2 lžíce rajčatového protlaku Protlak rajčatový 30 g
1 dl 1 dl bílého vína Víno bílé suché 100 ml
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
tymián Tymián sušený
pepř Pepř černý
hladká mouka Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.