Nutriční hodnoty (Jehněčí na tymiánu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 188 kJ / 1 001 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 85,43 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 79,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,83 g |
| Tuky | 50,31 g |
| – nasycené | 6,56 g |
| – nenasycené | 38,00 g |
| –– mononenasycené | 28,14 g |
| –– polynenasycené | 9,86 g |
| ––– omega 3 | 2,79 g |
| Vláknina | 14,60 g |
| Cholesterol | 260 mg |
| Sodík | 231 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 33,60 g |
| – cukry | 8,35 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g jehněčího z plece | Vepřová plec | 400 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
| 1 1 stoužek česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
| 2 lžíce 2 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
| 1 dl 1 dl bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
| 1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
| tymián | Tymián sušený | |
| pepř | Pepř černý | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká |