Nutriční hodnoty (Vepřová žebírka s jablky a kečupem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 627 kJ / 150 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 1,20 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,20 g | 
| Tuky | 1,04 g | 
| – nasycené | 0,34 g | 
| – nenasycené | 0,46 g | 
| –– mononenasycené | 0,04 g | 
| –– polynenasycené | 0,42 g | 
| ––– omega 3 | 0,08 g | 
| Vláknina | 7,80 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 10 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 30,00 g | 
| – cukry | 28,00 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 4 4 vepřová žebírka | Vepřová žebra | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový | |
| 2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g | 
| kečup | Kečup sladký | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| cukr | Cukr bílý |