Nutriční hodnoty (Vepřová žebírka s jablky a kečupem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 627 kJ / 150 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,20 g |
Tuky | 1,04 g |
– nasycené | 0,34 g |
– nenasycené | 0,46 g |
–– mononenasycené | 0,04 g |
–– polynenasycené | 0,42 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 7,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 30,00 g |
– cukry | 28,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vepřová žebírka | Vepřová žebra | |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový | |
2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
kečup | Kečup sladký | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
cukr | Cukr bílý |