Vepřový buřtguláš

k.radulka Kuchařka: k.radulka

Doba přípravy: 1 hodina 8 porcí Vepřové maso 2 názory

Suroviny

300 g vepřového plecka
300 g uzeniny (točený salám...)
1 cibule
500 g brambor
1 PL papriky
2 bílé papriky
chilli kolik kdo snese
1 gulášová kostka
1 masox
sůl
pepř
voda
hladká mouka dle potřeby na zahuštění
Recept si zatím oblíbilo 11 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Vepřové maso pokrájíme na kostičky. Do tlakového hrnce na kostičky cibuli, osmahneme, přidáme maso, koření, kostky a dáme na deset minut vařit. Přidáme brambory na malé kostičky, uzeninu a vaříme ještě deset minut než budou brambory poloměkké.

  2. Přidáme papriku pokrájenou na malé proužky, česnek, chilli dochutíme dle potřeby solí, podlijeme vodou tak, aby bylo dost a zahustíme moukou s vodou. Provaříme ještě deset minut.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 626 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vepřový buřtguláš

Tématické fráze: buřtguláš s masem buřtguláš maďarský buřtguláš buřtguláš recept buřtguláš s vepřovým masem buřtguláš z masa buřguláš buřtguláš s vepřového masa buřt guláš s masem buřtguláš z vepřového masa buřtguláš recept s masem buřtguláš top recepty braborovy.gulas.s.veprovyho.masa vařené vepřové maso buřguláš s masem buřtguláš z vepřového buřtguláš z veprovim madarský buřt guláš buřtguláš z masem bramborový gulas s veprovým masem