Nutriční hodnoty (Červená pohanka s kuřetem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 363 kJ / 326 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,73 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 12,88 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,85 g |
| Tuky | 17,12 g |
| – nasycené | 4,90 g |
| – nenasycené | 11,21 g |
| –– mononenasycené | 8,41 g |
| –– polynenasycené | 2,80 g |
| ––– omega 3 | 0,24 g |
| Vláknina | 6,20 g |
| Cholesterol | 38 mg |
| Sodík | 115 mg |
| Sůl | 0,27 g |
| Sacharidy | 23,13 g |
| – cukry | 4,29 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 25 g 25 g pohanka lámanka | Pohanka neloupaná | 25 g |
| 30 g 30 g celer | Celer bulva čerstvá | 30 g |
| 50 g 50 g řepa | Červená řepa čerstvá | 50 g |
| kyselá okurka | Okurka polní zavařená | |
| 80 g 80 g kuřecí stehno (vařené v papiňáku) | Kuře stehno s kůží | 80 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |