Nutriční hodnoty (Myslivecké kuře po italsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 711 kJ / 409 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,40 g |
| Tuky | 1,29 g |
| – nasycené | 0,30 g |
| – nenasycené | 0,66 g |
| –– mononenasycené | 0,16 g |
| –– polynenasycené | 0,50 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 16,45 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 43 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 54,90 g |
| – cukry | 23,55 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| kuře naporcované | Kuře | |
| 1-2 1-2 cibule | Cibule čerstvá | 105 g |
| 5 5 i více rajčat | Rajče červené čerstvé | 300 g |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| 8-10 8-10 bobkových listů | Bobkový list sušený | |
| 1 větvička 1 větvička rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| 200 ml 200 ml červeného vína nebo vody | Víno červené suché | 200 ml |
| několik několik oliv podle chuti | Olivy čerstvé zralé | |
| svazek svazek hladkolisté petrželky | Petržel nať čerstvá | |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce hladké mouky nebo bramborového škrobu | Mouka pšeničná hladká | 15 g |
| olej | Olej řepkový | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |