Nutriční hodnoty (Tousty z Brna 2)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 017 kJ / 243 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 29,52 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 28,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,84 g |
| Tuky | 11,62 g |
| – nasycené | 3,18 g |
| – nenasycené | 6,13 g |
| –– mononenasycené | 4,20 g |
| –– polynenasycené | 1,93 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 1,96 g |
| Cholesterol | 332 mg |
| Sodík | 962 mg |
| Sůl | 2,21 g |
| Sacharidy | 4,90 g |
| – cukry | 0,28 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g šunky | Šunka vepřová vařená | 100 g |
| 2 ks 2 ks uzených korbáčíků | Korbáčik | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| kečup | Kečup sladký | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| petržel | Petržel kořenová čerstvá |