Nutriční hodnoty (Tousty z Brna 2)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 017 kJ / 243 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 28,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,84 g |
Tuky | 11,62 g |
– nasycené | 3,18 g |
– nenasycené | 6,13 g |
–– mononenasycené | 4,20 g |
–– polynenasycené | 1,93 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 1,96 g |
Cholesterol | 332 mg |
Sodík | 962 mg |
Sůl | 2,21 g |
Sacharidy | 4,90 g |
– cukry | 0,28 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g šunky | Šunka vepřová vařená | 100 g |
2 ks 2 ks uzených korbáčíků | Korbáčik | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
kečup | Kečup sladký | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
petržel | Petržel kořenová čerstvá |