Nutriční hodnoty (Tykvovo - kuřecí pekáček)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 8 024 kJ / 1 918 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 137,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 112,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,70 g |
Tuky | 49,33 g |
– nasycené | 11,34 g |
– nenasycené | 35,21 g |
–– mononenasycené | 24,64 g |
–– polynenasycené | 10,57 g |
––– omega 3 | 2,24 g |
Vláknina | 25,20 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 445 mg |
Sůl | 0,91 g |
Sacharidy | 219,67 g |
– cukry | 42,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g kuřecích stehenních řízků | Kuřecí stehenní řízky | 500 g |
provensálské koření | Provensálské koření | |
1 lžíce 1 lžíce mleté červené papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
200 g 200 g rýže | Rýže bílá | 200 g |
500 g 500 g dýně (tykve) | Dýně čerstvá | 500 g |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový | |
1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
2 2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
1/2 l 1/2 l kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 500 ml |