Nutriční hodnoty (Bucatini all´amatriciana)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 358 kJ / 86 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,38 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,38 g |
| Tuky | 0,50 g |
| – nasycené | 0,09 g |
| – nenasycené | 0,26 g |
| –– mononenasycené | 0,08 g |
| –– polynenasycené | 0,18 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 5,46 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 18 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 15,75 g |
| – cukry | 12,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 1/2 velmi malé cibule (nebo šalotky) | Cibule čerstvá | 35 g |
| extrapanenský olivový olej | Olej olivový | |
| 250 g 250 g guanciale (nebo pancetta, nebo lanina) | ||
| 3-4 3-4 čerstvá rajčata (nebo loupaná rajčata v plechovce) | Rajče červené čerstvé | 210 g |
| 1 1 chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
| ovčí sýr Pecorino Romano (nebo jiný druh Pecorina) | Sýr hrudkový ovčí | |
| 3/4 skleničky 3/4 skleničky suchého bílého vína | Víno bílé suché | |
| těstoviny rigatolli | Těstoviny pšeničné |