Domácí paštika

PKUPKOVA Kuchařka: PKUPKOVA

Zavařeniny 9 názorů

Suroviny

750 g vepřových jater
2 kg vepřového boku
5 cibulí
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbilo 11 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Osmažíme nakrájené cibule. Umeleme bůček a játra a vše smícháme, osolíme, opepříme podle chuti a dáme do zavařovacích skleniček. Vaříme nejméně 2 hod.

Poznámka

Opravdu moc dobrá paštika.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 1 769 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Domácí paštika

  • Pavel Pavel(neregistrovaný)

    Léta u nás dělal zabíjačku řezník a pokaždé byla paštika.Dal zprutka opéct pupky,okmínoval,osolil.Cibulku do sklovita,jater dle chuti,vše namlel,dokořenil,sůl,pepř,nové koření,muškátový oříšek podle oka a nikdy se nestalo,že by se nepovedla.Přeji dobrou chuť.

    Odpovědět

  • Radka Radka(neregistrovaná)

    Dotaz: jak dlouho pak taková paštika vydrží? :-?

    Odpovědět

  • Aleš Aleš(neregistrovaný)

    Já to dělám tak že přerostlejší maso pomelu i s jatrou (jatry podle chuti) cibuli posmažím a přídám do masa přídám koření (sůl,pepř muškátový oříšek žloutek a s bílku sních)a vše pomelu ještě jednou.Plníme do sklenic 3/4a dvě hodiny povaříme.

    Moc dobré:-):-D

    Odpovědět

  • hugo hugo(neregistrovaný)

    Tak s tady pochopit co je lepší,když každý napíše něco jiného.:-S:-//

    Odpovědět

  • Olda Olda(neregistrovaná)

    Játrovou paštiku děláme na zabíjačce každý rok. K játrům dejte raději jen syrové sádlo, bude to "játrovější". Poměr 1:1, dvakrát umelte, osolte a opepřete. Cibule se většinou nedává. Naplňte a dobře zavařte. Dobrou chuť.

    Odpovědět

  • Rudolf Pecha Rudolf Pecha(neregistrovaná)

    :-pdobry den mam dotaz,,umlete maso s jatry,,plnime za syrova do sklenic??nebo zaroven s cibulkou,,smazime v hrnci???a neprasknou sklenice,po dobu 2 hodin??moc budu rad kdyz me odpovite,,na muj email..r.pechaeva@seznam.cz,,dekuji a mnoho dalsich receptu,,,klidne me muzete poslat nejake,,masove recepty,,treba,,nejaky,i na tiramisu???????krasnye dne preji,,tel.733117319:-K:-8

    Odpovědět

  • PKUPKOVA PKUPKOVA(autor receptu)

    Tuk se nedává žádný,jen pod cibulku aby se usmažila do ružova.;-)

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    No, já bych dala tak 3-4 lžíce určitě na množství té cibule.

    Odpovědět

  • vybusna vybusna(moderátorka)

    No...pri takomto velkom mnozstve masa by bolo dobre uviest aspon orientacne, ake mnozstvo tuku, treba pod tu cibulu.

    Odpovědět

Tématické fráze: domácí paštika domácí paštika recept paštika domácí paštika recepty domácí paštiky recept na domácí paštiku paštika recept recept domaci paštika paštika domaci recept paštika paštiky domácí domácí paštika do skleniček domacipastika -domaci paštika recept domácí paštika vánoční paštika recepty na domaci paštiku recepty paštika dobrá domácí paštika recepty domaci pastika