Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové ragú s nočky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie3 514 kJ /
840 kcal
Bílkoviny99,54 g
– z toho živočišné bílkoviny98,28 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,26 g
Tuky42,44 g
– nasycené19,14 g
– nenasycené16,62 g
–– mononenasycené14,24 g
–– polynenasycené2,38 g
––– omega 30,27 g
Vláknina2,94 g
Cholesterol 491 mg
Sodík 392 mg
Sůl0,81 g
Sacharidy14,60 g
– cukry8,02 g
––– laktóza7,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g vepřového masa Vepřová kýta 400 g
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
masový vývar Vývar masový
2 2 sterilované kapie Paprika červená sterilovaná
2 2 sladkokyselé okurky Okurka polní zavařená
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
1 1 kávová lžička estragonu Estragon sušený
5 5 polévkových lžic hladké mouky Mouka pšeničná hladká
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
200 ml 200 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 200 ml
citrónová šťáva Šťáva z citrónu
majoránka Majoránka sušená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.