Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí prsíčko s vůní Olomouce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie91 kJ /
22 kcal
Bílkoviny0,57 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,57 g
Tuky0,83 g
– nasycené0,06 g
– nenasycené0,71 g
–– mononenasycené0,50 g
–– polynenasycené0,21 g
––– omega 30,05 g
Vláknina1,08 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 31 mg
Sůl0,08 g
Sacharidy2,85 g
– cukry0,14 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
kuřecí prsa Kuře prso
tvarůžky Tvarůžky
sušená rajčata Dužina červeného rajčete sušená
lžička lžička Dijonské hořčice Hořčice dijonská
česnek Česnek čerstvý
sůl (nemusí být) Sůl mořská
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
olej na smažení Olej řepkový
1-2 1-2 sušená rajčata Dužina červeného rajčete sušená
1 1 kolečko tvarůžků Tvarůžky
1/2 lžičky 1/2 lžičky hořčice Hořčice plnotučná 2.5 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.