Nutriční hodnoty (Kuřecí prsíčko s vůní Olomouce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 91 kJ / 22 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,57 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,57 g |
Tuky | 0,83 g |
– nasycené | 0,06 g |
– nenasycené | 0,71 g |
–– mononenasycené | 0,50 g |
–– polynenasycené | 0,21 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 1,08 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 31 mg |
Sůl | 0,08 g |
Sacharidy | 2,85 g |
– cukry | 0,14 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
kuřecí prsa | Kuře prso | |
tvarůžky | Tvarůžky | |
sušená rajčata | Dužina červeného rajčete sušená | |
lžička lžička Dijonské hořčice | Hořčice dijonská | |
česnek | Česnek čerstvý | |
sůl (nemusí být) | Sůl mořská | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
olej na smažení | Olej řepkový | |
1-2 1-2 sušená rajčata | Dužina červeného rajčete sušená | |
1 1 kolečko tvarůžků | Tvarůžky | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky hořčice | Hořčice plnotučná | 2.5 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |