Nutriční hodnoty (Pečené brambory s bylinkami, uzenou paprikou a pivem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 215 kJ / 1 007 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,30 g |
| Tuky | 21,90 g |
| – nasycené | 2,86 g |
| – nenasycené | 18,04 g |
| –– mononenasycené | 15,62 g |
| –– polynenasycené | 2,42 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 22,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 63 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 166,04 g |
| – cukry | 14,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1000 g 1000 g brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 2 PL 2 PL olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| bylinky | Petržel nať čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| uzená červená paprika | Paprika uzená | |
| 100 ml 100 ml světlého piva | Pivo světlé 10ᵒ | 100 ml |