Nutriční hodnoty (Pečené brambory s bylinkami, uzenou paprikou a pivem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 215 kJ / 1 007 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,30 g |
Tuky | 21,90 g |
– nasycené | 2,86 g |
– nenasycené | 18,04 g |
–– mononenasycené | 15,62 g |
–– polynenasycené | 2,42 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 63 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 166,04 g |
– cukry | 14,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1000 g 1000 g brambor | Brambor zimní | 1000 g |
2 PL 2 PL olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
bylinky | Petržel nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
uzená červená paprika | Paprika uzená | |
100 ml 100 ml světlého piva | Pivo světlé 10ᵒ | 100 ml |