Nutriční hodnoty (Ředkvičková polévka s vejci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 974 kJ / 711 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 38,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,00 g |
Tuky | 50,13 g |
– nasycené | 25,76 g |
– nenasycené | 19,48 g |
–– mononenasycené | 14,31 g |
–– polynenasycené | 5,17 g |
––– omega 3 | 0,64 g |
Vláknina | 3,63 g |
Cholesterol | 599 mg |
Sodík | 739 mg |
Sůl | 1,72 g |
Sacharidy | 22,34 g |
– cukry | 6,93 g |
––– laktóza | 3,41 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g ředkviček | Ředkvička čerstvá | 150 g |
50 g 50 g eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 50 g |
1500 ml 1500 ml vývaru | Vývar masový | 1500 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
1 lžíce 1 lžíce polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 11 g |
zelená petrželka | Petržel nať čerstvá |