Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ředkvičková polévka s vejci)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 974 kJ /
711 kcal
Bílkoviny40,75 g
– z toho živočišné bílkoviny38,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,00 g
Tuky50,13 g
– nasycené25,76 g
– nenasycené19,48 g
–– mononenasycené14,31 g
–– polynenasycené5,17 g
––– omega 30,64 g
Vláknina3,63 g
Cholesterol 599 mg
Sodík 739 mg
Sůl1,72 g
Sacharidy22,34 g
– cukry6,93 g
––– laktóza3,41 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g ředkviček Ředkvička čerstvá 150 g
50 g 50 g eidamu Sýr kravský tvrdý 30% 50 g
1500 ml 1500 ml vývaru Vývar masový 1500 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
1 lžíce 1 lžíce polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 11 g
zelená petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.