Nutriční hodnoty (Vepřové palce ve slaninovém přebalu s teplou máslovou zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 017 kJ / 243 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,30 g |
| Tuky | 2,50 g |
| – nasycené | 0,38 g |
| – nenasycené | 2,05 g |
| –– mononenasycené | 0,73 g |
| –– polynenasycené | 1,32 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 3,73 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 280 mg |
| Sůl | 0,70 g |
| Sacharidy | 48,00 g |
| – cukry | 8,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 ks 4 ks palců z vepřové kýty (část vepřové panenky oddělená od kýty) | Vepřová panenka | |
| 10 10 dkg uzené slaniny na tenké plátky | Špek | |
| 2 větvičky 2 větvičky čerstvého rozmarýnu | Rozmarýn čerstvý | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| máslo | Máslo kravské | |
| 15 cm 15 cm bílé části pórku | Pórek čerstvý | |
| 1 1 menší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 4 lžíce 4 lžíce sterilované kukuřice | Kukuřice sterilovaná | 60 g |
| petrželová nať | Petržel nať čerstvá |