Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové palce ve slaninovém přebalu s teplou máslovou zeleninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 017 kJ /
243 kcal
Bílkoviny5,30 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,30 g
Tuky2,50 g
– nasycené0,38 g
– nenasycené2,05 g
–– mononenasycené0,73 g
–– polynenasycené1,32 g
––– omega 30,06 g
Vláknina3,73 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 280 mg
Sůl0,70 g
Sacharidy48,00 g
– cukry8,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 ks 4 ks palců z vepřové kýty (část vepřové panenky oddělená od kýty) Vepřová panenka
10 10 dkg uzené slaniny na tenké plátky Špek
2 větvičky 2 větvičky čerstvého rozmarýnu Rozmarýn čerstvý
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
sádlo Sádlo vepřové
máslo Máslo kravské
15 cm 15 cm bílé části pórku Pórek čerstvý
1 1 menší mrkev Mrkev čerstvá 50 g
4 lžíce 4 lžíce sterilované kukuřice Kukuřice sterilovaná 60 g
petrželová nať Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.