Nutriční hodnoty (Vepřové palce ve slaninovém přebalu s teplou máslovou zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 017 kJ / 243 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,30 g |
Tuky | 2,50 g |
– nasycené | 0,38 g |
– nenasycené | 2,05 g |
–– mononenasycené | 0,73 g |
–– polynenasycené | 1,32 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 3,73 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 280 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 48,00 g |
– cukry | 8,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 ks 4 ks palců z vepřové kýty (část vepřové panenky oddělená od kýty) | Vepřová panenka | |
10 10 dkg uzené slaniny na tenké plátky | Špek | |
2 větvičky 2 větvičky čerstvého rozmarýnu | Rozmarýn čerstvý | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
sádlo | Sádlo vepřové | |
máslo | Máslo kravské | |
15 cm 15 cm bílé části pórku | Pórek čerstvý | |
1 1 menší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
4 lžíce 4 lžíce sterilované kukuřice | Kukuřice sterilovaná | 60 g |
petrželová nať | Petržel nať čerstvá |