Nutriční hodnoty (Čtverečky z kapra v bílkové tempuře s pečenými bramborami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 337 kJ / 319 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 6,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,80 g |
| Tuky | 3,17 g |
| – nasycené | 0,56 g |
| – nenasycené | 2,55 g |
| –– mononenasycené | 1,03 g |
| –– polynenasycené | 1,52 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 4,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 143 mg |
| Sůl | 0,26 g |
| Sacharidy | 61,84 g |
| – cukry | 2,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 1/2 kapra | Kapr | |
| 4 lžíce 4 lžíce bramborového škrobu | Bramborový škrob | 60 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| citrón | Citrón čerstvý | |
| 1 lžíce 1 lžíce uzené papriky | Paprika uzená | 15 g |
| mleté chilli koření (dle chuti) | Chilli paprička mletá | |
| 2 2 bílky | Vaječný bílek | 66 g |
| 2 kostky 2 kostky ledu | Led | 20 ml |
| 1 1 menší cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
| 1 kg 1 kg malých brambor velikosti sousta | Brambor zimní | 1000 g |
| 1 lžička 1 lžička olivového oleje | Olej olivový | 5 ml |
| řepkový olej (na smažení) | Olej řepkový | |
| balzamikový krém (na dochucení) | Ocet balsamikový červený |