Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Segedín z jednoho hrnce alias "eintopfsegedi")

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 9

Energie20 335 kJ /
4 860 kcal
Bílkoviny188,47 g
– z toho živočišné bílkoviny163,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,77 g
Tuky383,60 g
– nasycené121,08 g
– nenasycené197,09 g
–– mononenasycené160,87 g
–– polynenasycené36,22 g
––– omega 31,64 g
Vláknina41,94 g
Cholesterol 585 mg
Sodík 9,67 g
Sůl23,50 g
Sacharidy146,05 g
– cukry88,32 g
––– laktóza23,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1000 g 1000 g libového bůčku Vepřový bok 1000 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
1000 g 1000 g kysaného zelí Zelí bílé kvašené 1000 g
50 g 50 g špeku Špek 50 g
1-2 lžíce 1-2 lžíce sádla Sádlo vepřové 22.5 g
1 1 zeleninový bujon Bujón zeleninový
500 ml 500 ml plnotučného mléka Mléko kravské plnotučné 3,5% 500 ml
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
2 lžíce 2 lžíce sladké papriky Paprika červená sušená 20 g
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
6 kuliček 6 kuliček nového koření Nové koření
pepř mletý Pepř černý mletý
2-3 lžíce 2-3 lžíce škrobové moučky Bramborový škrob 37.5 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.