Nutriční hodnoty (Karamelový větrník na plech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 36 759 kJ / 8 786 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 142,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 116,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 26,45 g |
Tuky | 694,93 g |
– nasycené | 427,38 g |
– nenasycené | 235,21 g |
–– mononenasycené | 210,66 g |
–– polynenasycené | 24,55 g |
––– omega 3 | 4,22 g |
Vláknina | 6,90 g |
Cholesterol | 4,09 g |
Sodík | 1,74 g |
Sůl | 4,18 g |
Sacharidy | 486,59 g |
– cukry | 324,59 g |
––– laktóza | 63,09 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
750 ml 750 ml vody | Voda | 750 ml |
230 g 230 g másla | Máslo kravské | 230 g |
230 g 230 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 230 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
8 8 vajec | Vejce slepičí | 560 g |
750 ml 750 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 750 ml |
250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
2 2 karamelové pudinky | Puding v prášku | |
cukr moučka (podle chuti) | Cukr bílý | |
500 ml 500 ml smetany na šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 500 ml |
2 2 ztužovače | Ztužovač šlehačky | |
cukr moučka (podle chuti) | Cukr bílý | |
250 g 250 g cukru krupice | Cukr bílý | 250 g |
250 ml 250 ml smetany na šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |