Nutriční hodnoty (Thajská rybí polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 3 227 kJ / 771 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 38,56 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 30,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,81 g |
| Tuky | 41,22 g |
| – nasycené | 6,27 g |
| – nenasycené | 34,31 g |
| –– mononenasycené | 22,59 g |
| –– polynenasycené | 11,72 g |
| ––– omega 3 | 3,11 g |
| Vláknina | 24,48 g |
| Cholesterol | 90 mg |
| Sodík | 235 mg |
| Sůl | 0,44 g |
| Sacharidy | 53,40 g |
| – cukry | 17,96 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 g 150 g jakékoli mořské ryby (měla jsem tresku) | Treska filet | 150 g |
| 10 ks 10 ks garnel nebo krevet | Krevety neloupané | |
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 1 1 velké oloupané rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
| 100 g 100 g vyzrálé dýně | Dýně čerstvá | 100 g |
| 2 stonky 2 stonky řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 1 1 syrová chilli paprička (může se dát i více) | Chilli paprička čerstvá | |
| šťáva z půlky citrónu | Šťáva z citrónu | |
| 3 KL 3 KL karí -thajský typ | Kari | 15 g |
| 2 2 hřebíčky | Hřebíček | |
| citronová tráva | Citronová tráva sušená | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 3 lžíce 3 lžíce olej | Olej řepkový | 33 ml |
| 0,75 l 0,75 l zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 750 ml |
| 0,75 l 0,75 l rybího vývaru | Vývar rybí | 750 ml |