Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jehněčí plíčky v omáčce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 730 kJ /
653 kcal
Bílkoviny22,23 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny22,23 g
Tuky2,90 g
– nasycené0,97 g
– nenasycené1,69 g
–– mononenasycené0,58 g
–– polynenasycené1,11 g
––– omega 30,00 g
Vláknina52,53 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 81 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy126,65 g
– cukry16,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 jehněčí plíce
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
4-5 4-5 prolisovaných stroužků česneku Česnek čerstvý 315 g
1 lžíce 1 lžíce mleté papriky Paprika červená sušená 10 g
1 lžíce 1 lžíce Solamylu Bramborový škrob 15 g
1 lžička 1 lžička mletého kmínu Kmín mletý 5 g
1 lžička 1 lžička provensálských bylinek Provensálské koření 5 g
1 lžička 1 lžička bazalky Bazalka čerstvá 5 g
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
červený vinný ocet Ocet vinný červený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.