Nutriční hodnoty (Jehněčí plíčky v omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 730 kJ / 653 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 22,23 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 22,23 g |
| Tuky | 2,90 g |
| – nasycené | 0,97 g |
| – nenasycené | 1,69 g |
| –– mononenasycené | 0,58 g |
| –– polynenasycené | 1,11 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 52,53 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 81 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 126,65 g |
| – cukry | 16,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 jehněčí plíce | ||
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 4-5 4-5 prolisovaných stroužků česneku | Česnek čerstvý | 315 g |
| 1 lžíce 1 lžíce mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
| 1 lžíce 1 lžíce Solamylu | Bramborový škrob | 15 g |
| 1 lžička 1 lžička mletého kmínu | Kmín mletý | 5 g |
| 1 lžička 1 lžička provensálských bylinek | Provensálské koření | 5 g |
| 1 lžička 1 lžička bazalky | Bazalka čerstvá | 5 g |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| červený vinný ocet | Ocet vinný červený |