Nutriční hodnoty (Jehněčí plíčky v omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 730 kJ / 653 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,23 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 22,23 g |
Tuky | 2,90 g |
– nasycené | 0,97 g |
– nenasycené | 1,69 g |
–– mononenasycené | 0,58 g |
–– polynenasycené | 1,11 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 52,53 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 81 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 126,65 g |
– cukry | 16,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 jehněčí plíce | ||
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
4-5 4-5 prolisovaných stroužků česneku | Česnek čerstvý | 315 g |
1 lžíce 1 lžíce mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
1 lžíce 1 lžíce Solamylu | Bramborový škrob | 15 g |
1 lžička 1 lžička mletého kmínu | Kmín mletý | 5 g |
1 lžička 1 lžička provensálských bylinek | Provensálské koření | 5 g |
1 lžička 1 lžička bazalky | Bazalka čerstvá | 5 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
červený vinný ocet | Ocet vinný červený |