Nutriční hodnoty (Kotlety plněné Gran Moravií na jablkách, cibuli a víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 540 kJ / 846 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,58 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 19,58 g |
| Tuky | 1,95 g |
| – nasycené | 0,43 g |
| – nenasycené | 0,46 g |
| –– mononenasycené | 0,08 g |
| –– polynenasycené | 0,38 g |
| ––– omega 3 | 0,16 g |
| Vláknina | 31,65 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 65 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 166,05 g |
| – cukry | 37,45 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 hrubší plátky vepřové kotlety (cca 1,5cm) | Vepřová kotleta s kostí | |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1,5 1,5 jablka | Jablko čerstvé | 225 g |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku strouhané Gran Moravie | Parmezán | |
| 2 2 slabé lžičky třtinového cukru (nebo 1 pořádná) | Cukr třtinový | |
| 1/2 dl 1/2 dl červeného ovocného vína | Víno bílé suché | 50 ml |
| oříšek oříšek másla | Máslo kravské | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| špetka špetka sušeného česneku | Česnek sušený | |
| sádlo na vymazání | Sádlo vepřové | |
| 800 g 800 g brambor | Brambor zimní | 800 g |
| 2 2 střední cukety | Cuketa čerstvá | 200 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový | |
| snítka snítka rozmarýnu | Rozmarýn sušený |