Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablíčkový dort s tvarohovo-citronovým krémem.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 777 kJ /
2 098 kcal
Bílkoviny69,62 g
– z toho živočišné bílkoviny66,38 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,24 g
Tuky136,20 g
– nasycené68,80 g
– nenasycené52,06 g
–– mononenasycené44,56 g
–– polynenasycené7,50 g
––– omega 30,74 g
Vláknina19,53 g
Cholesterol 1,83 g
Sodík 788 mg
Sůl1,96 g
Sacharidy138,60 g
– cukry90,40 g
––– laktóza20,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
6 6 polévkových lžic cukru krupice Cukr bílý
6 6 polévkových lžic hladké mouky Mouka pšeničná hladká
2 2 polévkové lžíce oleje Olej řepkový
3 3 polévkové lžíce výrazného džemu Džem ze směsi ovoce
5 5 středních jablek Jablko čerstvé 750 g
250 ml 250 ml vody Voda 250 ml
3 lžíce 3 lžíce kukuřičného škrobu nebo Solamylu nebo 1 vanilkový pudink Škrob kukuřičný 45 g
cukr podle chuti Cukr bílý
citronová šťáva z 1 citronu Šťáva z citrónu
skořice Skořice ceylonská
400 ml 400 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 400 ml
4 4 polévkové lžíce cukru Cukr bílý
3 3 polévkové lžíce škrobu (popřípadě 1 vanilkový pudink) Bramborový škrob
100 g 100 g másla nebo Hery Máslo kravské 100 g
lžička lžička strouhané citronové kůry Citronová kúra čerstvá
1 1 polotučný tvaroh ve vaničce Tvaroh polotučný

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.