Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka z řapíkatého celeru s cizrnou a kuskusem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie7 466 kJ /
1 784 kcal
Bílkoviny101,93 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny101,93 g
Tuky25,44 g
– nasycené4,23 g
– nenasycené19,37 g
–– mononenasycené6,83 g
–– polynenasycené12,55 g
––– omega 30,48 g
Vláknina194,41 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,92 g
Sůl4,17 g
Sacharidy189,70 g
– cukry36,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 řapíky 4 řapíky celeru Celer bulva čerstvá 2000 g
1 1 větší mrkev Mrkev čerstvá 50 g
300 g 300 g uvařené cizrny (nebo konzervované, propláchnuté) Cizrna 300 g
100 g 100 g kuskusu Kuskus pšeničný 100 g
zeleninový vývar Vývar zeleninový
1 lžička 1 lžička mleté papriky Paprika červená sušená 1 g
chilli (podle chuti, nemusí být) Chilli paprička sušená
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.