Nutriční hodnoty (Bábovka s kousky jablek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 15 220 kJ / 3 638 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 104,52 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 52,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 51,80 g |
| Tuky | 52,80 g |
| – nasycené | 18,79 g |
| – nenasycené | 21,59 g |
| –– mononenasycené | 15,76 g |
| –– polynenasycené | 5,83 g |
| ––– omega 3 | 0,27 g |
| Vláknina | 26,70 g |
| Cholesterol | 1,07 g |
| Sodík | 783 mg |
| Sůl | 1,64 g |
| Sacharidy | 672,80 g |
| – cukry | 312,00 g |
| ––– laktóza | 8,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 200 g 200 g pomazánkového másla | Pomazánka mléčná | 200 g |
| 1 hrnek 1 hrnek krupicového cukru | Cukr bílý | 250 g |
| 2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| tuk na vymazání formy | Margarín | |
| hrubá mouka na vysypání formy | Mouka pšeničná hrubá |