Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Čokoládový koláč s jablky a chutí perníku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie18 994 kJ /
4 540 kcal
Bílkoviny92,46 g
– z toho živočišné bílkoviny26,86 g
– z toho rostlinné bílkoviny65,60 g
Tuky163,00 g
– nasycené21,95 g
– nenasycené129,81 g
–– mononenasycené90,38 g
–– polynenasycené39,43 g
––– omega 310,49 g
Vláknina37,15 g
Cholesterol 536 mg
Sodík 3,73 g
Sůl0,87 g
Sacharidy620,42 g
– cukry220,62 g
––– laktóza12,88 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku třtinového cukru Cukr třtinový 125 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku podmáslí Podmáslí 125 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 125 ml
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 lžičku 1 lžičku prášku do pečiva Kypřící prášek 4 g
1 lžičku 1 lžičku sody Jedlá soda 12 g
2 lžíce 2 lžíce kakaa Kakao prášek 50 g
2 lžičky 2 lžičky Cara Káva obilná ječná 10 g
2 lžíce 2 lžíce perníkového koření Perníkové koření 30 g
70 ml 70 ml Amaretta Amaretto 70 ml
1 1 čokoládu na vaření Čokoláda hořká 40%
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
2-3 2-3 jablka záleží na velikosti Jablko čerstvé 375 g
tuk na vymazání formy Margarín
kokos na vysypání formy Kokos strouhaný

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.