Nutriční hodnoty (Zapečený špenát s vejcem a jogurtovým dresinkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 515 kJ / 362 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 28,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,90 g |
Tuky | 19,73 g |
– nasycené | 8,74 g |
– nenasycené | 8,10 g |
–– mononenasycené | 6,54 g |
–– polynenasycené | 1,56 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 3,30 g |
Cholesterol | 309 mg |
Sodík | 891 mg |
Sůl | 2,31 g |
Sacharidy | 11,92 g |
– cukry | 9,42 g |
––– laktóza | 8,28 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g listového špenátu | Špenát čerstvý | 150 g |
1 1 vajíčko | Vejce slepičí | 70 g |
70 g 70 g strouhaného sýru do 40 % t.v.s. na posypání | Sýr kravský tvrdý 30% | 70 g |
pepř | Pepř černý | |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
kapka kapka rostlinného oleje | Olej řepkový | |
80 g 80 g bílého jogurtu do 3 % tuku | Jogurt kravský bílý 1,5% | 80 ml |
kávová lžička lžička octu balsamico | Ocet balsamikový bílý | |
kapka kapka olivového oleje | Olej olivový | |
šťáva z citrónu (1 čajová lžička) | Šťáva z citrónu | |
špetka špetka barevného pepře | Pepř barevný | |
špětka špětka soli | Sůl mořská | |
bazalka | Bazalka čerstvá |