Nutriční hodnoty (Carpaccio z červené řepy se sýrem a rukolou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 351 kJ / 1 279 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,72 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,72 g |
| Tuky | 100,46 g |
| – nasycené | 6,99 g |
| – nenasycené | 89,23 g |
| –– mononenasycené | 63,11 g |
| –– polynenasycené | 26,12 g |
| ––– omega 3 | 8,21 g |
| Vláknina | 0,85 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 894 mg |
| Sůl | 2,10 g |
| Sacharidy | 91,56 g |
| – cukry | 85,35 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| červená řepa | Červená řepa čerstvá | |
| vinný ocet | Ocet vinný bílý | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 2 lžíce 2 lžíce pomerančové šťávy | Šťáva z pomeranče | 30 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce sojovky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce cukru | Cukr bílý | 25 g |
| 2 lžíce 2 lžíce medu | Med nepasterovaný | 72 g |
| 1 lžička 1 lžička šťávy ze zázvoru | Zázvor sušený | 7 g |
| tymián | Tymián sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
| rukola | Rukola čerstvá | |
| sýr (nejlépe kozí) | Sýr kravský tvrdý 30% |