Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Carpaccio z červené řepy se sýrem a rukolou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 351 kJ /
1 279 kcal
Bílkoviny1,72 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,72 g
Tuky100,46 g
– nasycené6,99 g
– nenasycené89,23 g
–– mononenasycené63,11 g
–– polynenasycené26,12 g
––– omega 38,21 g
Vláknina0,85 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 894 mg
Sůl2,10 g
Sacharidy91,56 g
– cukry85,35 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
červená řepa Červená řepa čerstvá
vinný ocet Ocet vinný bílý
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
2 lžíce 2 lžíce pomerančové šťávy Šťáva z pomeranče 30 ml
1 lžíce 1 lžíce sojovky Sójová omáčka Tamari 15 ml
1 lžíce 1 lžíce cukru Cukr bílý 25 g
2 lžíce 2 lžíce medu Med nepasterovaný 72 g
1 lžička 1 lžička šťávy ze zázvoru Zázvor sušený 7 g
tymián Tymián sušený
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
100 ml 100 ml oleje Olej řepkový 100 ml
rukola Rukola čerstvá
sýr (nejlépe kozí) Sýr kravský tvrdý 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.