Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Gulášová polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

17. 9. 2020 18:39

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 117 kJ / 745 kcal
Bílkoviny118,60 g
Tuky7,39 g
Vláknina13,16 g
Cholesterol 235 mg
Sodík 255 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy47,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Eja57 Eja57

19. 9. 2020 13:24

Pavlyrecepty: :-O já jsem se slušně zeptala, proč když je v základu už mouka proč do toho ještě dávat "ameriku"...a vysvětlila svůj názor na TOP....ale NIKDY bych si nedovolila napsat, že se mi něčí recepty nelíbí, i kdybych si to myslela, každému chutná něco jiného...

Dámy, děkuji, mizím z pískoviště:-D

Dajda Dajda

19. 9. 2020 09:31

Pavlyrecepty: Musím se Eji57 zastat - věcný komentář není rýpání. Fakt je, že sem přidáváte recepty, které tu jsou už mnohokrát, a místo toho, abyste se snažila ozvláštnit recept, hledáte nový název pro notoricky známé jídlo. TOP zní opravdu trochu moc sebevědomě, zvláště když se člověk někde teprve uvádí - to trocha pokory nikdy neškodí. ;-)

A že se Vám Ejiny recepty nelíbí? To tak klidně může být, ale když se podíváte, kolik lidí si je oblíbilo, tak jsou její recepty mnohem úspěšnější než ty Vaše. Kromě toho Vaše poznámka zavání trochu dětským sporem na pískovišti. :-D

P.S. Gulášovku bych taky zahustila, jako to dělají v Německu, ale masox bych do ní opravdu nestrkala. Proč, když v ní je spousta jiných dobrých věcí!

bystrouska

19. 9. 2020 09:30

Hezké sobotní ráno :-K, nechci se Eji57 zastávat, ale výraz TOP chápu stejně jako ona. Pokud chcete recept nějak odlišit od stejných názvů, je možné, kromě toho, co navrhuje Eja 57 přidat římské číslice -I, II,....Ale na druhou stranu je také třeba zvážit, jestli je nutné sem přidávat další téměř totožný recept :-O. Je tu velké množství duplicitních receptů. Pokud je váš recept stejný nebo téměř stejný jako některý ze stávajících receptů, je možné ( a možná i lepší) přidat ke stávajícímu receptu foto a popřípadě v komentáři napsat své vylepšení <3. A ještě na závěr:mně se recepty Eji 57 líbí :-D:-D:-8.

Pavlyrecepty Pavlyrecepty

19. 9. 2020 09:14

Eja57: nezlobte se.Vy prostě rýpáte.ale pro Váš klid to změním.mimochodem Vaše recepty se mi nelíbí vůbec. Děkuji a hezký den.

Eja57 Eja57

18. 9. 2020 10:40

Pavlyrecepty: TOP je prostě určitý symbol, že TOP....to ani jeden z vašich TOP receptů opravdu není, podobných je tady hodně...."podle mne", "oblíbená v naší rodině":-?:-?:-?:-?

MiskaM MiskaM

18. 9. 2020 00:06

Jen moukou zahustit :-O to bych udělala jíšku do polévky. ;-) a místo oleje bych zvolila sádlo ;-)

Pavlyrecepty Pavlyrecepty

17. 9. 2020 21:27

Dobrý večer. Na masoxu a hladké mouce nevidím nic špatného. Ale není tam top z důvodu, že je to exkluzivní recept. Jen jsem potřebovala připsat něco k názvu,aby byl název schválen. Ale i tak, nám takhle polévka moc chutná celé rodině...:-)

Eja57 Eja57

17. 9. 2020 20:44

Mohu se zeptat proč TOP? S Masoxem a zahuštěná moukou?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: olej, cibule, brambory, maso hovězí, paprika sušená sladká, sůl, pepř, česnek, protlak, masox, mouka hladká, majoránka

TopRecepty.cz

Gulášová polévka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5NmR