Nutriční hodnoty (Fettuccine se schwarzwaldskou šunkou, fazolkami a sušenými rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 12 164 kJ / 2 907 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 119,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 58,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 61,20 g |
| Tuky | 94,60 g |
| – nasycené | 38,86 g |
| – nenasycené | 46,18 g |
| –– mononenasycené | 35,89 g |
| –– polynenasycené | 10,30 g |
| ––– omega 3 | 1,06 g |
| Vláknina | 15,70 g |
| Cholesterol | 237 mg |
| Sodík | 6,67 g |
| Sůl | 16,60 g |
| Sacharidy | 386,89 g |
| – cukry | 23,10 g |
| ––– laktóza | 10,85 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g těstovin fettuccine | Těstoviny pšeničné | 500 g |
| 150 g 150 g schwarzwaldské šunky | Šunka parmská | 150 g |
| 2 hrsti 2 hrsti mražených fazolových lusků | Fazolky mražené | |
| 12 12 sušených rajčat | Dužina červeného rajčete sušená | |
| 200 ml 200 ml smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce nasekané petrželky kudrnky | Petržel nať čerstvá | 30 g |
| 3 lžíce 3 lžíce nastrouhaného parmazánu | Parmezán | 45 g |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| drcený barevný pepř | Pepř barevný |