Nutriční hodnoty (Chutná klasika - bramborový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 25 072 kJ / 5 992 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 140,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 86,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 54,10 g |
Tuky | 428,60 g |
– nasycené | 61,22 g |
– nenasycené | 312,62 g |
–– mononenasycené | 112,66 g |
–– polynenasycené | 199,96 g |
––– omega 3 | 5,58 g |
Vláknina | 54,50 g |
Cholesterol | 3,14 g |
Sodík | 5,26 g |
Sůl | 12,45 g |
Sacharidy | 365,60 g |
– cukry | 32,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 kg 2 kg vařených brambor | Brambor zimní | 2000 g |
6 6 mrkví | Mrkev čerstvá | 300 g |
1/2 sáčku 1/2 sáčku mraženého hrášku | Hrášek zelený mražený | |
10 10 vajec uvařených natvrdo | Vejce slepičí | 700 g |
kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
3 lžíce 3 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 45 g |
50 ml 50 ml octa | Ocet lihový | 50 ml |
420 ml 420 ml majonézy | Majonéza | 420 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý |