Nutriční hodnoty (Chutná klasika - bramborový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 25 072 kJ / 5 992 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 140,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 86,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 54,10 g |
| Tuky | 428,60 g |
| – nasycené | 61,22 g |
| – nenasycené | 312,62 g |
| –– mononenasycené | 112,66 g |
| –– polynenasycené | 199,96 g |
| ––– omega 3 | 5,58 g |
| Vláknina | 54,50 g |
| Cholesterol | 3,14 g |
| Sodík | 5,26 g |
| Sůl | 12,45 g |
| Sacharidy | 365,60 g |
| – cukry | 32,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 kg 2 kg vařených brambor | Brambor zimní | 2000 g |
| 6 6 mrkví | Mrkev čerstvá | 300 g |
| 1/2 sáčku 1/2 sáčku mraženého hrášku | Hrášek zelený mražený | |
| 10 10 vajec uvařených natvrdo | Vejce slepičí | 700 g |
| kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
| 3 lžíce 3 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 45 g |
| 50 ml 50 ml octa | Ocet lihový | 50 ml |
| 420 ml 420 ml majonézy | Majonéza | 420 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý |