Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Farmářské fazole)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie15 641 kJ /
3 738 kcal
Bílkoviny191,47 g
– z toho živočišné bílkoviny72,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny118,97 g
Tuky162,44 g
– nasycené40,86 g
– nenasycené89,26 g
–– mononenasycené70,41 g
–– polynenasycené18,86 g
––– omega 31,25 g
Vláknina99,60 g
Cholesterol 230 mg
Sodík 4,70 g
Sůl10,90 g
Sacharidy330,23 g
– cukry74,97 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 kg 1/2 kg bílých fazolí nebo červených Fazole bílé 500 g
1/2 kg 1/2 kg uzeného bůčku Vepřový bok uzený 500 g
2 2 větší cibule Cibule čerstvá 140 g
hřebíček Hřebíček
2 PL 2 PL plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 30 g
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
kečup ostrý Kečup ostrý
2 PL 2 PL medu Med nepasterovaný 72 g
na drobno nakrájené alespoň 4 větší stroužky stroužky česneku Česnek čerstvý
bobkový list Bobkový list sušený
nové koření celé Nové koření
špetka špetka tymiánu Tymián sušený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.