Nutriční hodnoty (Farmářské fazole)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 641 kJ / 3 738 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 191,47 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 72,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 118,97 g |
Tuky | 162,44 g |
– nasycené | 40,86 g |
– nenasycené | 89,26 g |
–– mononenasycené | 70,41 g |
–– polynenasycené | 18,86 g |
––– omega 3 | 1,25 g |
Vláknina | 99,60 g |
Cholesterol | 230 mg |
Sodík | 4,70 g |
Sůl | 10,90 g |
Sacharidy | 330,23 g |
– cukry | 74,97 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 kg 1/2 kg bílých fazolí nebo červených | Fazole bílé | 500 g |
1/2 kg 1/2 kg uzeného bůčku | Vepřový bok uzený | 500 g |
2 2 větší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
hřebíček | Hřebíček | |
2 PL 2 PL plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
kečup ostrý | Kečup ostrý | |
2 PL 2 PL medu | Med nepasterovaný | 72 g |
na drobno nakrájené alespoň 4 větší stroužky stroužky česneku | Česnek čerstvý | |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
nové koření celé | Nové koření | |
špetka špetka tymiánu | Tymián sušený |