Nutriční hodnoty (Rizoto s vepřovým masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 3 021 kJ / 722 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 68,93 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 67,57 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,36 g |
| Tuky | 42,66 g |
| – nasycené | 16,86 g |
| – nenasycené | 22,63 g |
| –– mononenasycené | 18,32 g |
| –– polynenasycené | 4,30 g |
| ––– omega 3 | 1,03 g |
| Vláknina | 4,39 g |
| Cholesterol | 198 mg |
| Sodík | 5,56 g |
| Sůl | 13,75 g |
| Sacharidy | 14,58 g |
| – cukry | 11,38 g |
| ––– laktóza | 6,58 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g vepřové pečeně | Vepřová kotleta bez kosti | 250 g |
| 400 g 400 g mražené zeleniny (dle chuti) | Mrkev mražená | 400 g |
| 1 lžíce 1 lžíce mleté červené papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 lžička 1 lžička grilovacího koření | Grilovací koření | 5 g |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 100 ml 100 ml vody | Voda | 100 ml |
| 100 g 100 g eidamu v celku | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| 2 hrnky 2 hrnky rýže | Rýže bílá | 500 g |
| 4 hrnky 4 hrnky vody | Voda | 1000 ml |
| 1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |