Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové maso po srbsku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie1 918 kJ /
458 kcal
Bílkoviny7,93 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,93 g
Tuky1,60 g
– nasycené0,31 g
– nenasycené1,17 g
–– mononenasycené0,42 g
–– polynenasycené0,75 g
––– omega 30,00 g
Vláknina8,27 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2,35 g
Sůl5,83 g
Sacharidy100,13 g
– cukry71,53 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
8 plátků 8 plátků z vepřové plece Vepřová plec
100 g 100 g špeku Špek 100 g
250 ml 250 ml kečupu (podle chuti) Kečup sladký 250 ml
500 ml 500 ml čalamády Zelenina směs sterilovaná
170 g 170 g nakládané červené papriky (malá sklenice) Paprika červená čerstvá 170 g
tuk (podle potřeby) Margarín
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.