Nutriční hodnoty (Vepřové maso po srbsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
| Energie | 1 918 kJ / 458 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,93 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,93 g |
| Tuky | 1,60 g |
| – nasycené | 0,31 g |
| – nenasycené | 1,17 g |
| –– mononenasycené | 0,42 g |
| –– polynenasycené | 0,75 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 8,27 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 2,35 g |
| Sůl | 5,83 g |
| Sacharidy | 100,13 g |
| – cukry | 71,53 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 8 plátků 8 plátků z vepřové plece | Vepřová plec | |
| 100 g 100 g špeku | Špek | 100 g |
| 250 ml 250 ml kečupu (podle chuti) | Kečup sladký | 250 ml |
| 500 ml 500 ml čalamády | Zelenina směs sterilovaná | |
| 170 g 170 g nakládané červené papriky (malá sklenice) | Paprika červená čerstvá | 170 g |
| tuk (podle potřeby) | Margarín | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |