Nutriční hodnoty (Sýrová polévka 2)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 644 kJ / 1 110 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,37 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 67,37 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 86,80 g |
– nasycené | 42,25 g |
– nenasycené | 37,85 g |
–– mononenasycené | 31,60 g |
–– polynenasycené | 6,25 g |
––– omega 3 | 0,23 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 820 mg |
Sodík | 2,25 g |
Sůl | 5,53 g |
Sacharidy | 14,83 g |
– cukry | 13,08 g |
––– laktóza | 13,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
brambory (5 vetších) | Brambor zimní | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
2 lžičky 2 lžičky sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
petrželová nať (nemusí být) | Petržel nať čerstvá | |
1 plátek 1 plátek másla (0,5-1cm) | Máslo kravské | 10 g |
mléko nebo smetana | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
20 dkg 20 dkg Eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
1 1 tavený sýr | Sýr tavený | |
2-3 2-3 vejce uvařená natvrdo | Vejce slepičí | 175 g |
ocet | Ocet lihový | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká |