Nutriční hodnoty (Pstruh lososovitý s bylinkovým přelivem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 263 kJ / 780 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,01 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 90,01 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 46,64 g |
– nasycené | 11,06 g |
– nenasycené | 28,06 g |
–– mononenasycené | 13,02 g |
–– polynenasycené | 15,04 g |
––– omega 3 | 1,01 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 355 mg |
Sodík | 260 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 0,02 g |
– cukry | 0,02 g |
––– laktóza | 0,02 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
cca 500 g 500 g pstruha lososovitého | Pstruh | 500 g |
cca 2 PL 2 PL čerstvého libečku | Libeček čerstvý | |
menší hrst hrst čerstvé petrželové natě | Petržel nať čerstvá | |
1 1 polévková lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | |
2 2 tenké plátky másla | Máslo kravské | 2 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |