Nutriční hodnoty (Pstruh lososovitý s bylinkovým přelivem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 263 kJ / 780 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 90,01 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 90,01 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 46,64 g |
| – nasycené | 11,06 g |
| – nenasycené | 28,06 g |
| –– mononenasycené | 13,02 g |
| –– polynenasycené | 15,04 g |
| ––– omega 3 | 1,01 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 355 mg |
| Sodík | 260 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 0,02 g |
| – cukry | 0,02 g |
| ––– laktóza | 0,02 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| cca 500 g 500 g pstruha lososovitého | Pstruh | 500 g |
| cca 2 PL 2 PL čerstvého libečku | Libeček čerstvý | |
| menší hrst hrst čerstvé petrželové natě | Petržel nať čerstvá | |
| 1 1 polévková lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | |
| 2 2 tenké plátky másla | Máslo kravské | 2 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |