Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pstruh lososovitý s bylinkovým přelivem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie3 263 kJ /
780 kcal
Bílkoviny90,01 g
– z toho živočišné bílkoviny90,01 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky46,64 g
– nasycené11,06 g
– nenasycené28,06 g
–– mononenasycené13,02 g
–– polynenasycené15,04 g
––– omega 31,01 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 355 mg
Sodík 260 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy0,02 g
– cukry0,02 g
––– laktóza0,02 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
cca 500 g 500 g pstruha lososovitého Pstruh 500 g
cca 2 PL 2 PL čerstvého libečku Libeček čerstvý
menší hrst hrst čerstvé petrželové natě Petržel nať čerstvá
1 1 polévková lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu
2 2 tenké plátky másla Máslo kravské 2 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.