Suroviny pro 22
22
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 241 kJ / 3 882 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 124,06 g |
Tuky | 123,74 g |
Vláknina | 19,80 g |
Cholesterol | 782 mg |
Sodík | 322 mg |
Sůl | 0,69 g |
Sacharidy | 555,02 g |
Postup přípravy
Troubu předehřejeme 180 stupňů horkovzduch a na dno vložíme plech s vodou. Pečeme se záparou cca 15-20 minut. Po vyndání z trouby přendáme na mřížku a přikryjeme vlhkou utěrkou.
Zveřejněno 8. 9. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kváskové koláče
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rAzE
Moje poznámka
Kváskové koláče
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rAzE
Nejnovější recepty
Vláčná mramorová bábovka
Přidáno před 2 hodinami
Vejce s dijonskou omáčkou s mrkvovými knedlíky
Přidáno před 2 hodinami
Mrkvové knedlíky s mozzarellou
Přidáno před 3 hodinami
Palačinky se špenátem
Přidáno před 13 hodinami
Vepřová plec na rajčatech, pórku a řapíkatém celeru
Přidáno před 23 hodinami
Mrkvové muffiny se sladkým sýrovým krémem
Přidáno 29. 4. 2025 15:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové maso ve vlastní šťávě
mifor před 4 hodinami
Čokoládová poleva (krém)
panilek před 5 hodinami
Výborná svíčková
Nikki60 před 5 hodinami
Kuskusový nákyp s tvarohem a jablky
TondaJ před 8 hodinami
Klasické české rohlíky
Vavrofka před 8 hodinami
Kuře pečené na mřížce
vaclavagregrova před 8 hodinami
Domácí krtkův dort
Rezinka26 před 9 hodinami
Cuketa v pikantním sýrovém těstíčku
vagundova před 9 hodinami
Smetanová pórková polévka
Fitulka před 9 hodinami
Brasírovaný hovězí krk (aneb i mistr kuchař se splete)
Renata Svetnov před 11 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
voda,
kvas žitný,
mouka hladká,
mléko,
máslo,
vejce,
cukr krystal,
sůl,
povidla švestková,
tvaroh,
žloutek,
med,
rum,
mouka polohrubá,
máslo,
cukr krystal
Komentáře (2)