Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Steak podle Bruce Willise

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min

50 min (50 min tepelná úprava)

3. 12. 2010 14:55

Suroviny pro 3

3

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 100 kJ / 741 kcal
Bílkoviny103,96 g
Tuky24,60 g
Vláknina5,94 g
Cholesterol 225 mg
Sodík 7,28 g
Sůl17,90 g
Sacharidy24,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Ozdobíme libečkem a podáváme s opečenou bagetkou...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bibinka Bibinka

20. 2. 2011 12:59

Ledová královno, jelikož miluji Bruce jako herce, věřím, že mi bude chutnat i tento steak:-p Olej je asi věc zvyku, já obyčelný používám na smažení, karbanátky, řízky ap., ale na rychlovky olivový, ale ten obyčejnější a tady bych ho použila také. Máš spolu na půl bodu 5. bodík s Eviččinou pěknou fotkou, víc dát nemohu.;-)

eva hubova eva hubova

20. 2. 2011 00:48

Lilek jsem neměla tak jsem dala cuketu,bylo to vynikající:-pfoto:yes:+4

maris maris

3. 12. 2010 21:43

Pajasko - to my taky;-):-))

Pajaska Pajaska

3. 12. 2010 21:31

maris,tak my naštěstí tohle nemusíme řešit,jíme co nám chutná.;-):-))

maris maris

3. 12. 2010 21:13

Čert ví, jak je to s tím cholesterolem, Blanka23 píše opak - že v sádle žádný není:-O http://www.toprecepty.cz/tipy-a-triky.php

Pajaska Pajaska

3. 12. 2010 20:46

Přesně jak píše Danča,na smažení je nejlepší arašídový olej!!Je drahý(olivový taky ,takže...),ale zase vydrží dlouho a za kvalitu se platí.
A nebo sádlo.Kdo má vysoký cholesterol,volí olej,ale sádlo tomu dodá i chuť.Zase, tak často nesmažíme,alespoň u nás ne a nemáme žádné zdravotní problémy,takže domácí sádlo je dobré.Mně osobně nechutná olivová příchuť na smažených pokrmech a nepoužívám ho.Jen panenský do salátů na studeno..;-):-)
Jinak recept vypadá chutně.:-p:yes:
Královno,prosím,mohla bys upravit popis receptu?Byla by velká škoda neznámkovat jinak výtečný recept ,jen kvůli češtině.Já bych si raději početla o oleji,než o napsání receptu.Děkuji ti moc.:-)

Daniella O. Daniella O.

3. 12. 2010 18:42

Drobku, olivovy olej snese tepelnou upravu, ale ne pri vysokych teplotach. Nasi kuchari zasadne na rychle smazeni nebo opekani pri vysokych teplotach pouzivaji arasidovy olej. Je sice drahy, ale neprepaluje se...:yes: Jinak musim souhlasit s Jaruskou i Janickou, cesky jazyk je krasny a jista pravidla by se mela respektovat.... Tahle prezentace receptu ho zbytecne srazi dolu. Skoda....:-//

Maja

3. 12. 2010 18:29

Drobek: Na olivovem oleji se smazit muze, ale ne na oleji Extra virgin. Na takovem horsim se muze

JanaDorazinova JanaDorazinova

3. 12. 2010 18:23

Jarko, tady nelze opravit nic. Nejsou to chyby, jen mi to připomíná takové to..."hele vole krááávo:-D, ty skopovááá hlavoo":-D

zizala zizala (moderátorka)

3. 12. 2010 18:09

Tak tady se Ledové Královny musím trochu zastat. Stejným nebo podobným stylem píše recepty i srettka, psal je tak jan.alois. Taky mě to tahá za oči, už jsem chtěla opravit, ale včas jsem si vzpomněla. Když se něco toleruje jednomu, mělo by se totéž i jinému. I když uznávám, že luxusní recept by si zasloužil lepší prezentaci než obecnou češtinu ;-)

Drobek Drobek

3. 12. 2010 18:02

Jano, já se o nepoužívání olivového oleje dozvěděl právě od renomovaných kuchařů. Asi to byli jiní, než ti tvoji. :-)
A v tom dalším s tebou nadšeně souhlasím. Víš, já žiji od roku 1985 v USA a tahle "nová" čeština mně ničí a drásá.:-((

JanaDorazinova JanaDorazinova

3. 12. 2010 17:01

Mi tak nevadí ten olivový olej, protože je to asi věc názoru. Mnoho renovovaných kuchařů jej používá i při vysokých teplotách. Mi spíš vadí ta familiárnost ""Naložený maso prudce opečeme z obou stran na olivovým oleji." Ale i to je věc názoru. Když spolu kecáme na pokecu, nebo jinde, je mi to fuk, každý máme nějaký hendikep z kraje, kde žijeme. V receptu mi to vadí víc, než hrubky.

Drobek Drobek

3. 12. 2010 16:16

Vypadá to náramně, ale věta:"Naložený maso prudce opečeme z obou stran na olivovým oleji." mně trochu zaráží. Totiž, olivový olej nesnáší vysoké teploty. A ta vysoká teplota je nutná prudkému opečení. A to je nutné, aby se maso uzavřelo a nic z něj neteklo. Takže, já bych na to doporučil radši olej řepkový, nebo Canola.;-)
Ale jinak, tenhle steak je marinovaný jen v sojovce a v jednoduchosti je krása. Bodík přidávám.:-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše kuchařka 2

Nově v prodeji!

Koupit

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí svíčková recepty recept steak recept na steak steak recepty steak hovězí steaky recepty hovězí maso recepty steak ze svíčkové omáčka na steak recept steaky ze svíčkové steak z hovězí svíčkové hovězí svíčková steak na čem smažit steak omáčka na steaky recepty steak steak jinak smažení steaku steak svíčková steaky recepty mail willisb.com loc:cz

Suroviny: svíčková hovězí, česnek, cibule šalotka, paprika čerstvá žlutá, zázvor čerstvý, pepř, omáčka sojová, lusky fazolové, lilek, rajče, libeček, cukr krystal, sůl, ústřicová omáčka, olej olivový

TopRecepty.cz

Steak podle Bruce Willise

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rY8w