Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kančí pečeně s brusinkovou omáčkou a karlovarský knedlíkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 582 kJ /
2 051 kcal
Bílkoviny261,39 g
– z toho živočišné bílkoviny244,31 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,08 g
Tuky37,76 g
– nasycené10,89 g
– nenasycené20,54 g
–– mononenasycené12,59 g
–– polynenasycené7,95 g
––– omega 30,77 g
Vláknina24,08 g
Cholesterol 979 mg
Sodík 843 mg
Sůl1,90 g
Sacharidy134,33 g
– cukry39,23 g
––– laktóza8,58 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg kančí kýty Kanec kýta 1000 g
2 2 pl lžíce sádla Sádlo vepřové
3 3 cibule Cibule čerstvá 210 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 hrst 1 hrst petrželky (kudrnka) Petržel nať čerstvá
1 pl 1 pl tymiánu (čerstvý, sušený) Tymián sušený 15 g
Sůl Sůl mořská
Pepř Pepř černý
Bobkový list (já dala 4 sušené) Bobkový list sušený
Nové koření Nové koření
4 plátky 4 plátky kladenské pečeně na prošpikování Šunka vepřová uzená
1 1 x sterilizované brusinky Brusinky zavařené
1 pl 1 pl švestkových povidel Povidla 23 g
1,5 dcl 1,5 dcl červeného vína Víno červené suché 150 ml
1 l 1 l vody nebo silného vývaru Voda 1000 ml
7 7 housek Houska pšeničná
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
175 ml 175 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 175 ml
100 g 100 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 100 g
2 lžíce 2 lžíce nasekané petrželky Petržel nať čerstvá 30 g
2 špetky 2 špetky muškátového květu Muškát květ sušený
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.