Nutriční hodnoty (Hovězí dušená oháňka - Oxtail stew)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 191 kJ / 2 197 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 140,05 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 123,63 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,42 g |
| Tuky | 140,04 g |
| – nasycené | 40,11 g |
| – nenasycené | 94,62 g |
| –– mononenasycené | 46,42 g |
| –– polynenasycené | 48,20 g |
| ––– omega 3 | 2,20 g |
| Vláknina | 35,16 g |
| Cholesterol | 814 mg |
| Sodík | 561 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 89,17 g |
| – cukry | 12,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 konzerva 1 konzerva bílých fazolí | Fazole bílé | |
| 1 kg 1 kg hovězích oháněk (Oxtails) lze použít i uzené | Hovězí oháňka | 1000 g |
| 3 3 oloupané a nasekané stroužky česneku | Česnek čerstvý | 210 g |
| 1 1 nakrájené rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
| 1 1 oloupaná středně velká žlutá cibule ( na kostičky) | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 šálky 2 šálky hovězího vývaru | Vývar hovězí | 500 ml |
| podle potřeby vodu | Voda | |
| černé koření | Pepř černý | |
| bobkový list | Bobkový list sušený | |
| nové koření | Nové koření | |
| 1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
| 2 lžíce 2 lžíce mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| pár kapek kapek Tabasca | Tabasco omáčka |