Nutriční hodnoty (Koláč s jablky a brusinkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 512 kJ / 3 230 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,26 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 20,86 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 29,40 g |
Tuky | 172,35 g |
– nasycené | 105,62 g |
– nenasycené | 59,44 g |
–– mononenasycené | 51,76 g |
–– polynenasycené | 7,68 g |
––– omega 3 | 1,14 g |
Vláknina | 15,80 g |
Cholesterol | 760 mg |
Sodík | 279 mg |
Sůl | 0,61 g |
Sacharidy | 361,42 g |
– cukry | 167,99 g |
––– laktóza | 16,32 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
240 g 240 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 240 g |
140 g 140 g másla | Máslo kravské | 140 g |
60 g 60 g moučkového cukru | Cukr bílý | 60 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
200 g 200 g jablek | Jablko čerstvé | 200 g |
100 g 100 g sušených slazených brusinek | Brusinky zavařené | 100 g |
400 g 400 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 400 ml |
2 lžíce 2 lžíce bramborového škrobu | Bramborový škrob | 30 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
2 lžíce 2 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 50 g |