Nutriční hodnoty (Krém velouté z červené čočky s kuřecím masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 686 kJ / 1 359 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 82,67 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 35,09 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 47,58 g |
| Tuky | 51,47 g |
| – nasycené | 38,08 g |
| – nenasycené | 10,89 g |
| –– mononenasycené | 8,30 g |
| –– polynenasycené | 2,59 g |
| ––– omega 3 | 0,75 g |
| Vláknina | 40,36 g |
| Cholesterol | 134 mg |
| Sodík | 133 mg |
| Sůl | 0,31 g |
| Sacharidy | 122,26 g |
| – cukry | 14,36 g |
| ––– laktóza | 0,16 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g červené čočky | Čočka červená neloupaná | 200 g |
| 150 g 150 g kuřecích prsou | Kuře prso | 150 g |
| 20 cl 20 cl kokosového mléka | Nápoj kokosový | 200 ml |
| 20 g 20 g másla | Máslo kravské | 20 g |
| trocha trocha oleje (aby se máslo nespálilo) | Olej řepkový | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| čerstvý koriandr | Koriandr listy čerstvé | |
| 1 1 kávová lžička kari | Kari | |
| sůl | Sůl mořská |