Nutriční hodnoty (Mátová panna cotta s čokoládou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 4 442 kJ / 1 062 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 22,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 22,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 55,02 g |
| – nasycené | 35,50 g |
| – nenasycené | 16,51 g |
| –– mononenasycené | 15,01 g |
| –– polynenasycené | 1,51 g |
| ––– omega 3 | 0,50 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 190 mg |
| Sodík | 208 mg |
| Sůl | 0,51 g |
| Sacharidy | 119,00 g |
| – cukry | 119,00 g |
| ––– laktóza | 19,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 ml 500 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 500 ml |
| 10 g 10 g želatiny v plátcích | Želatina vepřová | 10 g |
| 100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 4 lžíce 4 lžíce mátového sirupu | ||
| čerstvá máta | Máta peprná list čerstvá | |
| tmavá čokoláda | Čokoláda hořká 40% | |
| kousek kousek másla nebo trochu tekuté šlehačky | Máslo kravské |