Nutriční hodnoty (Olejová bábovka III.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 45 982 kJ / 10 990 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 163,51 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 117,95 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 45,56 g |
Tuky | 512,62 g |
– nasycené | 209,46 g |
– nenasycené | 269,86 g |
–– mononenasycené | 185,70 g |
–– polynenasycené | 84,16 g |
––– omega 3 | 10,48 g |
Vláknina | 19,00 g |
Cholesterol | 3,39 g |
Sodík | 1,38 g |
Sůl | 2,80 g |
Sacharidy | 1 421,10 g |
– cukry | 1 086,50 g |
––– laktóza | 31,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
150 g 150 g cukru krupice | Cukr bílý | 150 g |
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
5 lžíce 5 lžíce oleje | Olej řepkový | 55 ml |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
150 g 150 g cukru krupice | Cukr bílý | 150 g |
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
2 lžíce 2 lžíce hořkého kakaa (kterým nahradíme 2 lžíce mouky) | Kakao prášek | 30 g |
5 lžic 5 lžic oleje | Olej řepkový | 55 ml |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
2 2 střední jahodové kompoty | Jahody zavařené | |
2 2 smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | |
1,5 1,5 vanilkového pudinku bez vaření Olé | Puding v prášku | |
400 ml 400 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 400 ml |
1 1 ztužovač šlehačky | Ztužovač šlehačky | |
250 g 250 g změklého másla | Máslo kravské | 250 g |
1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
300 ml 300 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
2 lžíce 2 lžíce cukru | Cukr bílý | 50 g |
800 g 800 g potahové hmoty | Fondán | 800 g |