Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Olejová bábovka III.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie45 982 kJ /
10 990 kcal
Bílkoviny163,51 g
– z toho živočišné bílkoviny117,95 g
– z toho rostlinné bílkoviny45,56 g
Tuky512,62 g
– nasycené209,46 g
– nenasycené269,86 g
–– mononenasycené185,70 g
–– polynenasycené84,16 g
––– omega 310,48 g
Vláknina19,00 g
Cholesterol 3,39 g
Sodík 1,38 g
Sůl2,80 g
Sacharidy1 421,10 g
– cukry1 086,50 g
––– laktóza31,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
150 g 150 g cukru krupice Cukr bílý 150 g
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
5 lžíce 5 lžíce oleje Olej řepkový 55 ml
špetka špetka soli Sůl mořská
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
150 g 150 g cukru krupice Cukr bílý 150 g
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
2 lžíce 2 lžíce hořkého kakaa (kterým nahradíme 2 lžíce mouky) Kakao prášek 30 g
5 lžic 5 lžic oleje Olej řepkový 55 ml
špetka špetka soli Sůl mořská
2 2 střední jahodové kompoty Jahody zavařené
2 2 smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30%
1,5 1,5 vanilkového pudinku bez vaření Olé Puding v prášku
400 ml 400 ml zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 400 ml
1 1 ztužovač šlehačky Ztužovač šlehačky
250 g 250 g změklého másla Máslo kravské 250 g
1 1 vanilkový pudink Puding v prášku 40 g
300 ml 300 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 300 ml
2 lžíce 2 lžíce cukru Cukr bílý 50 g
800 g 800 g potahové hmoty Fondán 800 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.