Nutriční hodnoty (Bavorské vdolky s povidly a tvarohem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 12 912 kJ / 3 086 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 89,42 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 23,57 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 65,85 g |
| Tuky | 80,20 g |
| – nasycené | 37,58 g |
| – nenasycené | 33,02 g |
| –– mononenasycené | 24,29 g |
| –– polynenasycené | 8,73 g |
| ––– omega 3 | 0,71 g |
| Vláknina | 19,00 g |
| Cholesterol | 994 mg |
| Sodík | 565 mg |
| Sůl | 1,39 g |
| Sacharidy | 460,91 g |
| – cukry | 88,63 g |
| ––– laktóza | 12,65 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 440 g 440 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 440 g |
| 100 g 100 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 100 g |
| 35 g 35 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 35 g |
| 50 g 50 g cukru | Cukr bílý | 50 g |
| 250 ml 250 ml vlažného mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
| 4 4 žloutky | Vaječný žloutek | 92 g |
| 3 lžíce 3 lžíce rumu | Rum | 51 ml |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| olej (na smažení) | Olej řepkový | |
| švestková povidla | Povidla | |
| cukr moučka | Cukr bílý | |
| tvaroh | Tvaroh polotučný |