Nutriční hodnoty (Vepřové na víně s rozmarýnovými bramborami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 312 kJ / 314 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 57,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 9,50 g |
– nasycené | 2,28 g |
– nenasycené | 4,83 g |
–– mononenasycené | 4,20 g |
–– polynenasycené | 0,63 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 115 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g Vepřová pečeně | Vepřová kotleta bez kosti | 250 g |
asi 1,5 dcl asi 1,5 dcl bílého vína | Víno bílé suché | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
grilovací koření | Grilovací koření | |
rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
brambory oloupané | Brambor zimní | |
kousek kousek másla | Máslo kravské |