Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové na víně s rozmarýnovými bramborami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 312 kJ /
314 kcal
Bílkoviny57,00 g
– z toho živočišné bílkoviny57,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky9,50 g
– nasycené2,28 g
– nenasycené4,83 g
–– mononenasycené4,20 g
–– polynenasycené0,63 g
––– omega 30,05 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 120 mg
Sodík 115 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g Vepřová pečeně Vepřová kotleta bez kosti 250 g
asi 1,5 dcl asi 1,5 dcl bílého vína Víno bílé suché
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
grilovací koření Grilovací koření
rozmarýn Rozmarýn sušený
brambory oloupané Brambor zimní
kousek kousek másla Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.