Nutriční hodnoty (Plněná bramborová placka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 781 kJ / 665 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 36,09 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,05 g |
| Tuky | 23,72 g |
| – nasycené | 5,62 g |
| – nenasycené | 11,02 g |
| –– mononenasycené | 8,63 g |
| –– polynenasycené | 2,40 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 13,90 g |
| Cholesterol | 777 mg |
| Sodík | 331 mg |
| Sůl | 0,63 g |
| Sacharidy | 71,70 g |
| – cukry | 12,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 větších syrových brambor | Brambor zimní | 300 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| pepř | Pepř černý | |
| červená paprika | Paprika červená čerstvá | |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| sůl | Sůl mořská | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| olej | Olej řepkový | |
| vegeta | Kořenící směs sypká | |
| 1 1 kuřecí řízek | Kuře prso | |
| 0,5 0,5 cm široký plátek prorostlé slaniny | Špek | |
| 1 1 menší pórek | Pórek čerstvý | |
| 6 ks 6 ks žampionů (lepší jsou syrové) | Žampion čerstvý | |
| 1 1 větší čerstvá červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1 konzerva 1 konzerva rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | |
| Eidam nebo jiný tvrdý sýr na strouhání | Sýr kravský tvrdý 30% |