Nutriční hodnoty (Plněná bramborová placka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 781 kJ / 665 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,09 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,05 g |
Tuky | 23,72 g |
– nasycené | 5,62 g |
– nenasycené | 11,02 g |
–– mononenasycené | 8,63 g |
–– polynenasycené | 2,40 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 13,90 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 331 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 71,70 g |
– cukry | 12,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 větších syrových brambor | Brambor zimní | 300 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
pepř | Pepř černý | |
červená paprika | Paprika červená čerstvá | |
majoránka | Majoránka sušená | |
sůl | Sůl mořská | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
olej | Olej řepkový | |
vegeta | Kořenící směs sypká | |
1 1 kuřecí řízek | Kuře prso | |
0,5 0,5 cm široký plátek prorostlé slaniny | Špek | |
1 1 menší pórek | Pórek čerstvý | |
6 ks 6 ks žampionů (lepší jsou syrové) | Žampion čerstvý | |
1 1 větší čerstvá červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
1 konzerva 1 konzerva rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | |
Eidam nebo jiný tvrdý sýr na strouhání | Sýr kravský tvrdý 30% |