Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 59 kJ / 14 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,02 g |
Tuky | 0,45 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 2 mg |
Sodík | 12 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 1,47 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Štika v hrašce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NWk2
Moje poznámka
Štika v hrašce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NWk2
Nejnovější recepty
Chlupaté knedlíky z cukety
Přidáno před 15 hodinami
Restovaná směs lilků se zeleninou
Přidáno před 15 hodinami
Nepečený jahodový dortík
Přidáno před 17 hodinami
Vrabec moravskočeský
Přidáno 14. 7. 2025 14:54:25
Rybíz jako brusinky podle Petry Burianové
Přidáno 14. 7. 2025 06:30:03
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno 13. 7. 2025 14:35:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krkovička na hříbkách v papiňáku, zjemněná smetanou
Sahula před 1 hodinou
Vepřová plec na houbách a na smetaně
Sahula před 2 hodinami
Lenčiny zapečené cuketové lodičky
Helen.salemiynah před 3 hodinami
Toustový chleba z pekárny
Hagne před 4 hodinami
Šťávička za studena dělaná
cybermis před 5 hodinami
Kinder mléčný řez se šlehačkou a kondenzovaným mlékem
Miskaaaaa před 6 hodinami
Játrové knedlíčky do polévky
Zuzanka2309 před 7 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 8 hodinami
Tvarohová bublanina
tamarit před 8 hodinami
Salát Coleslaw
LA.63 před 9 hodinami
Tématické fráze:
štika v trojobalu,
štika recept,
štika recepty,
recept na štiku,
hliva obalená v hrašce,
recepty na úpravu štiky,
jak usmažit štiku,
mořská štika v trojobalu,
hlíva v hrašce,
smažení v hrašce,
štika hraška,
štika trojobal,
ryba smažená v hrašce,
recept hlíva v hrašce,
recepty stika?,
smažení štiky,
da se stika usmazit,
vykostena štika recepty,
smažena stika,
jak chutná mořská štika v trojobalu
Suroviny:
štika,
sůl,
vejce,
mléko,
hraška,
koření garam masala,
olej
Komentáře (9)
Zajisté máte pravdu...
Zkuste někdy třeba tady toto http://www.labuznik.cz/recept/stika-s-maslovou-oma...
Jednou mě jeden dobrák, který ví, že jím rád ryby, pozval na štiku. Přišel jsem pln dobré vůle a poznal jsem, jak se dá štika nejvhodněji zkazit. Ze všech možných úprav si ten dobrák vybral právě ten nejméně vhodný: smažení!