Nutriční hodnoty (Kotlety pirátovo oko)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 748 kJ / 1 135 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 161,53 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 158,07 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,46 g |
| Tuky | 45,02 g |
| – nasycené | 14,02 g |
| – nenasycené | 22,79 g |
| –– mononenasycené | 18,64 g |
| –– polynenasycené | 4,15 g |
| ––– omega 3 | 0,69 g |
| Vláknina | 6,62 g |
| Cholesterol | 416 mg |
| Sodík | 2,13 g |
| Sůl | 5,30 g |
| Sacharidy | 19,50 g |
| – cukry | 5,98 g |
| ––– laktóza | 0,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g vepřové kotlety -použila jsem s kostí | Vepřová kotleta s kostí | 800 g |
| 50 g 50 g sardelových oček | Ančovičky v oleji | 50 g |
| lžíce lžíce nasekané máty nebo libečku | Máta peprná list čerstvá | |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| 100 g 100 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 100 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový | |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| 1 lžička 1 lžička hladké mouky na zahuštění šťávy | Mouka pšeničná hladká | 4 g |