Nutriční hodnoty (Zapečené gulášové špagety)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
| Energie | 6 935 kJ / 1 658 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 168,81 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 155,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,06 g |
| Tuky | 61,38 g |
| – nasycené | 28,30 g |
| – nenasycené | 26,19 g |
| –– mononenasycené | 22,37 g |
| –– polynenasycené | 3,82 g |
| ––– omega 3 | 0,23 g |
| Vláknina | 38,64 g |
| Cholesterol | 475 mg |
| Sodík | 2,82 g |
| Sůl | 6,75 g |
| Sacharidy | 96,65 g |
| – cukry | 76,25 g |
| ––– laktóza | 16,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 0,5 kg 0,5 kg vepřového plecka | Vepřová plec | 500 g |
| 0,5 kg 0,5 kg cibule | Cibule čerstvá | 500 g |
| malý rajský protlak | Protlak rajčatový | |
| lžička lžička mleté papriky | Paprika červená sušená | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| gulášové koření | Koření Argentina | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| voda | Voda | |
| olej | Olej řepkový | |
| 2 2 čerstvé papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
| 4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| ocet | Ocet lihový | |
| voda | Voda | |
| sůl | Sůl mořská | |
| cukr | Cukr bílý | |
| balíček balíček špaget | Špagety pšeničné | |
| 20-30 dkg 20-30 dkg hrubě strouhaného Eidam | Sýr kravský tvrdý 30% | 250 g |